2015 m. vasario 27 d., penktadienis
Itališka virtuvė
Italų virtuvė populiari visame pasaulyje ir tam galima surasti daugybę svarių priežasčių. Tačiau bene akivaizdžiausios iš jų yra trys: gilios valgio ruošimo tradicijos, tinkamos klimato sąlygos ir sveikas maistas. Daugelis atkreipia dėmesį ne tik į puikų itališkų valgių skonį. Italų racionas tikrai atitinka sveikos mitybos piramidės principus, nes didžiąją dalį sudaro patiekalai iš grūdų ir kruopų, valgoma daug daržovių ir vaisių. Bepigu italams, kai jų šalyje palankios sąlygos vaisiams ir daržovėms auginti. Didžiojoje šalies dalyje vyrauja Viduržemio jūros klimatas, o Sicilijoje – subtropikų.
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą