Indiška virtuvė
Indija turbūt yra viena rimčiausiai į maistą žiūrinčių šalių. Nuo seniausių laikų induistai skirsto maistą į trijų dalių piramidę, kurios viršuje - vaisiai, riešutai ir medus, o apačioje - rauginti produktai (deja, jiems priskiriamas ir alus). Patį geriausia maistą valgo brahmanai (hindu aukščiausia kasta, šventikai), nes jų mintys turi būti laisvos nuo aistrų ir puvimo, kuriuos sukelia apdorotas maistas, prieskoniai, kava, arbata, nekalbant jau apie pieno ir mėsos produktus.
Čia rasite šaunių indiškų receptų : http://www.receptai.lt/virtuve/indiski-patiekalai
Kiek teko ragauti, indų patiekalai labai įdomūs, skoniai ryškūs, kontrastingi, naudojama daug įvairių prieskonių.
AtsakytiPanaikintiKiek teko ragauti, indų patiekalai labai įdomūs, skoniai ryškūs, kontrastingi, naudojama daug įvairių prieskonių.
AtsakytiPanaikinti